- 8 سال قبل - 19 آذر 1395 ساعت 19:15
- تعداد بازدید: 2405
کف کاذب
کف کاذب
💢کف کاذب نام کالائی است که به قرینه سقف کاذب نامگذاری شده و به کفی اطلاق میگردد که کف اصلی سازه ساختمانی نیست و جهت افزایش ارتفاع محل تردد به کمک پایه هائی بر کف اصلی طبقات نصب شده است .
ترجمه صحیح نام این کالا " کف بلند شده " میباشد که دلیل بکارگیری آن عموماً جهت پوشش حجم زیادی از کابلها و تأسیسات است که در بعضی از اماکن بکار میرود .
از آن جمله میتوان از اطاقهای کنترل و فرمان مراکز کامپیوترهای سرور ، پستهای برق و مخابرات ، برجهای کنترل ، اطاقهای قرنطینه، گلخانههای مکانیزه و .... نام برد .
ولی اخیراً بکارگیری انواع خاص از کف کاذب به منظور گرمایش از کف و انتقال آبهای سطحی و کاهش رطوبت و همچنین به منظور سبک سازی ساختمانها نیز رونق یا فته است ، ضمناً کفهای کاذب در ابعاد مختلف ارائه میگردند که معمولاً 40 ×40 ، 40 × 60 ، 50 × 50 ،60 × 60 ، 80 × 80 و 120 × 60 میباشد .
💢اجزاء کف کاذب :
کفهای کاذب عموماً از اجزاء کلی تایل یا کفه ، پایه ، رابط یا استرینگر تشکیل میشوند که بسته به نوع کف کاذب از مواد مختلفی جهت ساخت آنها استفاده میشوند .
انواع کف کاذب :
💢کفهای کاذب از نظر کاربردی به چهار دسته تقسیم میشوند :
📌کفهای مخصوص پوشاندن تأسیسات
📌کفهای مخصوص انتقال آبهای سطحی ، خاک و ماسه
📌کفهای مخصوص جهت نصب گرمایش کف و کاهش رطوبت
📌کفهای مخصوص سبک سازی ساختمان
💢از ویژگیهای مهم این کفهای کاذب میتوان به موارد ذیل اشاره کرد :
📌قابلیت تحمل یک ساعت در شرایط آتش سوزی بدون ریزش و بدون ایجاد دود و گازهای سمی و خفه کننده
📌قابلیت مقاومت در برابر بارهای دینامیک متمرکز و غلطش در حدود یک تن برهر تایل
📌قابلیت مقاومت بارهای استاتیک حداقل با ضریب طراحی 2
📌ضد الکتریسیته ساکن مناسب مراکز کامپیوتری این نوع کفها معمولاً از مواد فلزی و یا چوب و سنگ محافظت شده با فلزات ساخته میشوند
نظرات (0)
ارسال یک نظر